Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
 
Αργοναύτης | Ψαροταβέρνα - Ταβέρνα Ρέθυμνο Κρήτης


H ταβέρνα μας ”Αργοναύτης” η οποία βρίσκεται στο Ρέθυμνο, είναι κοντά σας και για την διοργανώσουμε κάθε είδους εκδήλωση όπως γενέθλια, γάμοι, βαπτίσεις και γιορτές δίνοντάς σας την ευκαιρία να περάσετε όμορφα χωρίς να ανησυχείτε για τις λεπτομέρειες.
 
Το εκπληκτικό φαγητό, η άψογη τοποθεσία και η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση εγγυώνται μια αξέχαστη εμπειρία για εσάς και για όλους τους καλεσμένους σας. Συγκεντρώστε λοιπόν τους φίλους και την οικογένειά σας στον όμορφα σχεδιασμένο και διακοσμημένο χώρο μας και γιορτάστε την όποια ιδιαίτερη στιγμή της ζωή σας με την ποιότητα που της αρμόζει.
 
Μπορείτε να επιλέξετε πιάτα από το πλούσιο αλλά σε λογικές τιμές μενού μας ή εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε το δικό σας μενού. 
 
Γιορτάστε μαζί μας κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας. Η πολύχρονη πείρα μας στη διοργάνωση δεξιώσεων, η γνήσια ελληνική φιλοξενία και το πάντα φιλικό προσωπικό μας εγγυάται ανεπανάληπτες βραδιές.
 
Σε κάθε περίπτωση με ευχαρίστηση θα σας εξυπηρετήσουμε και είμαστε πάντα στην διάθεσή σας προκειμένου να συζητήσουμε για τις ανάγκες της δεξίωσής σας.