Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Η ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΣ
 
Ψαροταβέρνα - Ταβέρνα Ρέθυμνο Κρήτης


Στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο πανέμορφο και ξακουστό Ρέθυμνο, θα βρείτε την παραδοσιακή ταβέρνα μας ”Αργοναύτης” όπου καθημερινά μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακές Κρητικές γεύσεις αλλά και φρεσκότατα ψάρια και θαλασσινά, μέσα σε ένα όμορφο περιβάλλον με θέα την θάλασσα. 
 
Η ταβέρνα μας βρίσκετε στην οδό Άρη Βελουχιώτη 46 και αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση όπου εδώ και αρκετά χρόνια προσφέρει σε ντόπιους και τουρίστες από όλον τον κόσμο μοναδικές και ποιοτικές γεύσεις. Η αισθητική, η φιλοσοφία του χώρου και το μενού εναρμονίζονται πλήρως με το φυσικό περιβάλλον, καθώς τα χρώματα και οι γεύσεις είναι εμπνευσμένα από την Μεσόγειο και την Κρητική παράδοση.
 
Με χρόνια εμπειρίας και με σεβασμό στις παραδοσιακές γεύσεις και την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, συνεχίζουμε να προσφέρουμε απλόχερα σε κάθε επισκέπτη μας, μοναδικά πιάτα φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά του τόπου μας.


Το προσωπικό μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας και περιμένει να σας εξυπηρετήσει με φιλικότητα και ευγένεια, ώστε να σας επιτρέψει να αφεθείτε ξέγνοιαστοι και να απολαύσετε το φαγητό σας, μέσα σε μία όμορφη και φιλική ατμόσφαιρα.
 
Η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα μας, η μεγάλη ποικιλία από ελληνικά κρασιά, αλλά και η επαγγελματική εξυπηρέτησή μας μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.
 
Επίσης θα χαρούμε πολύ να είμαστε δίπλα σας και να διοργανώσουμε κάθε είδους εκδήλωση όπως γενέθλια, γάμοι, βαπτίσεις και γιορτές δίνοντάς σας την ευκαιρία να περάσετε όμορφα χωρίς να ανησυχείτε για τις λεπτομέρειες.

Σας περιμένουμε στην ταβέρνα μας με την οικογένεια ή τους φίλους σας για να απολαύσετε ξέγνοιαστες
και ξεκούραστες στιγμές συνοδευόμενες με εξαιρετικής ποιότητας φαγητό.